Tervetuloa uusituille nettisivuillemme!

Ulkoasun muutoksen lisäksi olemme lisänneet myös tuotevalikoimaa. Tavoitteenamme on tarjota entistä kattavampi valikoima tuotteita saman katon alta.

Yhteistyömme luotettavien venttiili- ja toimilaitevalmistajien, kuten Brayn, Schubert&Salzerin ja Odenin kanssa jatkuu edelleen.

Uusina yhteistyökumppaneina ovat aloittaneet Pietro Fiorentini, BValve ja FNC.

Pietro Fiorentini valmistaa paineenalentimia, kaasumittareita ja kokonaisratkaisuja kaasu- ja öljyteollisuuteen. Pietro Fiorentinin erikoisalaa on maakaasun jakelu- ja käyttölinjojen varusteet paineenalennuksesta kulutuksen mittaukseen.

BValven tuotteet täydentävät venttiilivalikoimaamme paljetiivisteisillä istukkaventtiileillä. Valikoimaamme palaavat myös lauhteen poistimet sekä roskasihdit.

FNC:n valmistamat liekinestimet voidaan asentaa putkeen tai putken päähän suojaustarpeen mukaan. Myös liekinestimen toimintatapa (liekin- ja/tai räjähdyksen esto) ja asennuspaikka on tärkeää huomioida valintavaiheessa. FNC:n liekinestimien räjähdysluokat ovat IIA, IIB3 ja IIC.

Jos et löydä etsimääsi sivuiltamme, haluat lisätietoja tuotteesta, tarvitset apua venttiilien mitoituksessa tai materiaalien valinnassa, ota yhteyttä!

Sari Peltonen, p. 0400 654 534, sari.peltonen@keyflow.fi